Minecraft Server Hosting | Goedkoop en snel - 1.20 Ready!

Minecraft Server Hosting

Goedkope Minecraft Server Hosting, maak jouw eigen server in enkele seconden! - SSD Opslag en Directe Levering - 1.20 ready!

Koude dagen!
Herhalende korting
10% korting
Automatisch toegepast
Ga heerlijk binnen gamen!
minecraft java hosting banner
Minecraft (Java editie)

Meest gespeelde versie voor PC

Bekijk pakketten
minecraft bedrock hosting banner
Minecraft (Bedrock editie)

Te spelen op: Windows 10 Edition, iOS, en Android!

Bekijk pakketten
minecraft bungeecord hosting banner
Bungeecord (Proxy)

Jouw servernetwerk begint hier!

Bekijk pakketten


Onbeperkt aantal spelers

Kies zelf hoeveel spelers er op jouw server kunnen spelen.Upgraden op elk moment

Upgrade jouw gameserver op elk gewenst moment naar een groter pakket.Hosting in Nederland

Onze eigen Minecraft hosting servers staan in Nederland en zijn aangesloten op snelle netwerken om voor de kleinste vertraging te zorgen.


Minecraft Hosting

De Minecraft server hosting van Etheron.nl is een perfecte verhouding tussen kwaliteit en prijs. Ons serverhardware is specifiek uitgekozen voor het hosten van gameservers, daarmee proberen wij goede kwaliteit te bieden met daarbij een goede prijs. Verder staan onze eigen servers in een Nederlands datacenter met 1Gbps verbinding en zijn deze beschermd met krachtige DDoS protectie. Jouw MC server is 24/7 online. Altijd.

Etheron.nl

Wij zijn sinds 2019 actief als Nederlandse hosting met daarbij veel kennis over Minecraft hosting. Je kunt dus gerichte support verwachten als je dat nodig hebt. Wij proberen zo snel mogelijk jouw vraag te beantwoorden via Support Tickets, daarnaast kan je altijd terecht met vragen in onze Discord server!

Etheron Hosting Minecraft Server hosting bubbles minecraft hosting
Minecraft server upgraden bubbles minecraft hosting

Uitgebreide mogelijkheden

Bij Etheron Hosting heb je uitgebreide mogelijkheden voor jouw Minecraft server. Doe met het pakket wat jij wilt. Je kunt altijd voor aanpassingen vragen indien nodig.

WISP Paneel

Het Wisp paneel is een super snel en geavanceerd paneel. Verspreid over meerdere landen om er voor te zorgen dat je altijd bij het paneel kunt! Download plugins gemakkelijk via de Plugin Manager of installeer mods via de Modpack Installer. Bewerk en beheer al je bestanden gemakkelijk via de File Manager. Bij ons Wisp paneel krijg je ook volledige sFTP toegang tot je server. Hiermee kan je dus zelf werelden uploaden, bestanden bewerken, en meer! Daarnaast biedt ons paneel ook de mogelijkheid om MySQL databases aan te maken.

Support

Het support-team van Etheron Hosting staat altijd klaar om je te helpen met jouw server. Je kunt altijd terecht bij een medewerker die gespecialiseerd is in jouw vraag. Over het algemeen krijg je al binnen enkele minuten reactie op jouw vraag. Kies zelf waar je deze vraag stelt; in een support ticket, livechat of onze Discord server. Er zijn ook geweldige klanten die je graag helpen in één van de community chats van onze Discord server. Kom gezellig langs, krijg hulp of help een ander, op deze manier creëren we de perfecte support voor elkaar!

Tutorials

Voor nog sneller antwoord op je vragen hebben wij een Kennisbank vol met tutorials en beantwoorde vragen. Stel je vraag in de zoekbalk en krijg antwoord via een kennisbankartikel. Elke maand breiden wij de kennisbank uit om alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden!

Etheron Hosting support luckyblock
Goedkope minecraft hosting

Minecraft server hosting Nederland

Ben je op zoek naar snelle en goedkope Minecraft hosting in Nederland? Wij van Etheron Hosting helpen je graag verder. Klein of grote server het kan allemaal. Onze servers zijn krachtig om met vele vrienden tegelijk samen te spelen. Onze Nederlandse support staat altijd voor je klaar om te helpen met je keuze.

Goedkope Minecraft hosting

Wij bieden Minecraft hosting aan tegen een lage prijs. Er gaat geen kwaliteit aan verloren. Wij maken altijd gebruik van snelle SSD opslag en jouw server is beschermd tegen DDoS aanvallen. Onze support afdeling is elke dag bereikbaar via Discord en e-mail. Heb je vragen? Laat het ons weten!

Minecraft hosting zonder contracten

Bij ons zit je nooit vast aan een contract en elke betaling gaat handmatig, we schrijven nooit automatisch geld van jouw rekening af.
Kies zelf de betaalperiode; per maand, kwartaal, halfjaar of per jaar met korting voor langere periode dan een maand.

Je kunt opzeggen wanneer je wilt, via het klantenpaneel.

Minecraft hosting zonder contracten

Onze Minecraft server hosting pakketten

Bekijk onze 130+ reviews