Minecraft

Pakketten



Dit zijn onze Minecraft pakketten. Neem de tijd om deze te bekijken, want er is niets vervelender dan een server te hebben die constant lagt.

Mocht je er na een goede denksessie toch nog niet uitgekomen zijn, neem dan gerust contact met ons op via Discord, maar je kan ook een ticket aanmaken.




Kies je Pakket.

Dit zijn onze keuzes. Welke kies jij?

Pakketten bekijken


Maak de server.

Of je nou een kasteel bouwt op een berg of een stad in een dal, je moet eerst een server maken. Je maakt hem op ons Panel.



Klaar om te spelen.

Nu kan je je kasteel of die stad gaan bouwen, dus... aan de slag!


FAQ

Antwoord op de meeste gestelde vragen.




Hoeveel RAM jouw server nodig heeft hangt af van verschillende factoren:
- Welke versie je speelt.
- Of je plugins gaat gebruiken en hoeveel.
- Of je mods gaat gebruiken en hoeveel.
- Hoeveel spelers er op jouw server gaan spelen.

Versie
Elke Minecraft versie verschilt in het gebruik van RAM. We raden bij 1.13 of lager minimaal 1GB RAM aan. Ga je op 1.14 of hoger spelen? Dan raden we je aan om minimaal 2GB te nemen. Dit is gebaseert op vanilla servers zonder plugins.

Plugins
Elke plugin die jij installeert op je Minecraft server gebruikt RAM. Hoe meer plugins je installeert hoe meer RAM dat gebruikt. Het verscheelt per plugin hoeveel RAM het gebruikt.

Mods
Elke mod die jij installeert op je Minecraft server gebruikt RAM. Dus hoe meer mods je installeert hoe meer RAM het gebruikt. Ook bij mods verscheelt het per mod hoeveel RAM het gebruikt.

Spelers
Elke speler die op jouw Minecraft server speelt gebruikt een beetje RAM. Hoe meer spelers hoe meer RAM je nodig hebt.

Je kan elke versie die je wilt gebruiken voor je Minecraft server. Hoe moet je veranderen van versie? Dat leggen we uit in een tutorial op ons YouTube kanaal.

Natuurlijk kan je modpacks gebruiken! Neem ook een kijkje op ons YouTube kanaal voor meer uitleg en hoe je een modpack installeert voor je server.

Als je Dynmap wilt gebruiken moet je contact met ons opnemen. Wij zetten dan voor je een poort open waarmee je Dynmap kan gebruiken.